Personaleforeningen ved Holstebro Kommune

Guld og Grønne Skove v. Holstebro Kunstmuseum og spisning på gæstgivergaarden Phønix

Dato og tid

Torsdag d. 17. maj 2018 kl. 17:30 til 21:00

Onsdag d. 16. maj 2018 kl. 13:50

Gæstgivergaarden Phønix
Sønderlandsgade 21
7500 Holstebro
Denmark

abhira sothivinayagam
abhira.sothivinayagam@holstebro.dk

Kunstudvalget har arrangeret en tur på Holstebro Kunstmuseum, hvor der vil være en guidet rundvisning v. Peter Haarby af udstillingen ''Guld og Grønne Skove''.
Inden rundvisning på museet vil vi mødes på Gæstgivergaarden Phønix til mad og drikke.

I anledning af 100-året for Ordrupgaards stiftelse vises et udvalg af værker fra det nordsjællandske kunstmuseums fornemme samlinger, der bl.a. rummer dansk og fransk kunst fra guldalderen til begyndelsen af det 20. århundrede.

Kendte malerier af C.W. Eckersberg, L.A. Ring, Theodor Philipsen og Peter Hansen er blot nogle af de mange skatte, der vises på Holstebro Kunstmuseum. Det er første gang, samlingen vises udenfor København.

Udstillingen ”Guld og grønne skove. Ordrupgaard 100 år” viser et udvalg af de værker, Wilhelm Hansen samlede fra begyndelsen i 1892 og frem til de første køb af fransk kunst i 1916. Det første maleri, som Wilhelm Hansen købte – et værk der også vises på udstillingen – er et lille oliestudie af Johan Thomas Lundbye. Sammen med øvrige værker af Guldalderens store navne danner dette udgangspunktet for samlingen, der demonstrerer, at Wilhelm Hansen tog afsæt på kunsthistorisk sikker grund.

læs mere om udstillingen her:

Programmet for dagen:

17.30 - Spisning på Gæstgivergaarden Phønix.

Menuen består af,
Hovedret: Okseculotte der serveres med kartofler og assorteret grønt hertil en rødvinssauce inkl. 1 glas øl/vin

Dessert: Citronfromage

19.00 - Vi går samlet op på Holstebro Kunstmuseum (350 m)
19.15 - Guidet rundvisning af udstillingen v. Peter Haarby
21.00 - vi slutter af.

Pris:
Medlemmer af personaleforeningen: 120 kr

Ledsagere: 290 kr

Inkl. i prisen

entré til holstebro kunstmuseum m. Guidet rundtur
Hovedret og dessert ikl. 1 gl. Øl/Vin

Sidste tilmelding skal ske d.12.05.18, herefter er tilmelding bindende.

Henvendelser vedr. arrangementet skal rettes til Mona Markussen (Mona.markussen@hotmail.dk) eller Abhira Sothivinayagam (Abhira.sothivinayagam@holstebro.dk) .

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør