Indlæser
Det første strejf af forår
Dato og tid
Torsdag d. 12. maj 2022 kl. 18:00 til 22:00
Tilmeldingsfrist
Søndag d. 1. maj 2022 kl. 12:00
Sted
Under Klippen,
Lille Østergade 3,
7500 Holstebro
Under Klippen
Lille Østergade 3
7500 Holstebro
Det første strejf af forår
Arrangementsbeskrivelse
Få en kulinarisk oplevelse "Under Klippen"Vil du gerne vide, hvor råvarerne kommer fra?
Hvilken vin der passer til de forskellige retter?
Få mere at vide på restauranten "Under Klippen" torsdag d. 12. maj kl. 18.00.
Vi får informationer om dagens menu, om de enkelte råvarers ophav og den specielle sammensætning, som man vælger på restauranten.
Alle sanserne kommer på arbejde, når vi skal opleve gastronomien på "Under Klippen".
Aftenens menu:
Marsuret, Proseco Superiore, Valdobiadene
Kartoffel – Ramsløg
Stenbider – Creme fraiche
Gris – Sennep
Jomfruhummer - Tomatconsomme
***
2020 Sileni, Sauvignon Blanc, Marlborough
Hvid asparges – Håndpillede rejer – Mousseline
***
2020 Mancey, Bourgogne - Chardonnay
Vesterhavs fisk – Spinat – Blåmuslingbisque
***
2020 Domaine de L´Aure, Cotes du Rhone
Kalv – Gulerod – Kartoffel Robuchon
***
2020 Acquesi, Brachetto – Pieomote
Rabarber – Vanilje – Kardemomme
***
Kaffe med sødt
***
Vi ønsker Jer alle God Appetit!
Dogan & Ismail
Pris for medlemmer: 495kr.
Pris for ikke medlemmer: 995kr.
Efter tilmeldingsfristensudløb er tilmeldingen bindende.
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >