Personaleforeningen ved Holstebro Kommune

Jorden rundt med Emil og Theis, Musikteatret Holstebro


Dato og tid

Torsdag d. 10. januar 2019 kl. 17:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 2. december 2018 kl. 17:00

Sted

Musikteatret Holstebro
Den røde plads 16
7500 Holstebro
Denmark

Arrangør

Arrangementsudvalget
jetteuldals@gmail.com

Jorden rundt med Emil og Theis

Første gang på scenen sammen i Holstebro!

På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et helt nyt foredrag, hvor Emil og Theis Erichsen samlet fortæller om deres opvækst i nok landets mest kendte sejlerfamilie med far Mikkel Beha og farfar Troels Kløvedal. Og selvfølgelig også om deres tre-årige verdensomsejling med Havana, hvor de som brødre kom tættere på hinanden end de fleste.

Aftenen starter med tapas i Musikteatret incl. en genstand inden vi skal med på en spændende rejse.   

Theis og Emil var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på den tre år lange jordomsejling, og mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien Kurs mod fjerne kyster.

Men ikke alle historier fik plads i TV-programmerne, og nu tager Emil og Theis ud og fortæller om alt det, der også foregik, når kameraet ikke var med ombord.

Med klip og billeder fra rejsen fortæller de humoristisk og levende om at leve helt enormt tæt på hinanden, at kunne følge med i alles toiletbesøg, at lære hinandens styrker og svagheder at kende og om at opleve glæden ved at kunne virkelig meget, når du lærer at udnytte fællesskabets styrker.

Kom helt tæt på to meget forskellige, men tæt forbundne brødre

På aftenen tager de os også med tilbage i tiden til dengang, de var børn og sejlede rundt med deres forældre ude på de store oceaner. De fortæller om, hvordan livet til søs har rustet dem til voksenlivet og givet dem glæden ved friheden og den forunderlige verden, vi lever i.

En aften med Emil og Theis er ikke bare en rejse rundt om jorden, men også et møde med to meget forskellige brødre og ikke mindst en aften med plads til masser af grin.

Spisning i Musikteater inden foredraget.
Menu: Tapas og 1 genstand, øl,vin el.vand

Pris:
Medlemmer: 250 kr.
Ikke medlem: 470 kr.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Arrangementsudvalget
jetteuldals@gmail.com