Personaleforeningen ved Holstebro Kommune

Denmark

Arrangementsudvalget
lone.grummesgaard.sloth@holstebro.dk

Så er der godt nyt til de mange fans der har efterlyst flere arenakoncerter med Nephew. Bandet annoncerer nu yderligere 10 arenakoncerter i Danmark i marts 2019.

Bandet kommer til Gråkær arena den 15 marts 2019 kl. 20.00, koncerten er udsolgt men Personaleforeningen har fået nogle af de eftertragtede billetter.

Simon Kvamm udtaler:
”Da vi planlagde 2018 var det med få koncerter, fordi vi gerne ville fornemme om folk havde lyst til at se os, og om vi selv havde lyst til at spille. Til begge dele må svares: Kæmpe Ja! Vi har virkelig lyst til at komme på landevejen med både de gamle sange og de nye sange fra vores kommende album ”Ring – i – Ring”, og det lader glædeligt nok til at der er folk derude, der gerne vil have besøg af os”.

Læs mere om koncerten på: Nephew

Pris:
Medlemmer: 460 kr.