Nyt medlemskab Personaleforeningen

Dato og tid

Tirsdag d. 18. september 2018 kl. 09:00 til fredag d. 18. september 2020 kl. 16:00

Fredag d. 18. september 2020 kl. 09:00

Holstebro Kommune
Kirkestræde 11
7500 Holstebro
Denmark

+45 51660504
Jarka.Bach.Hansen@holstebro.dk

Som medlem kan optages:

• Alle fastansatte ved Holstebro Kommune.
  • Alle fastansatte ved Holstebro Kommune samt tidligere ansatte, som er gået på pension/efterløn direkte fra deres ansættelse ved Holstebro Kommune.
  • Alle fastansatte ved selvejende institutioner og puljeinstitutioner med hvem Holstebro Kommune har indgået driftsoverenskomst.
Timelønnede, tidsbegrænsede ansatte, vikarer og praktikanter kan IKKE blive medlem af Personaleforenigen.

Medlemskabet koster kun 15 kr. om måneden og trækkes direkte via lønafregning.

Medlemskab giver mulighed for deltagelse i foreningens arrangementer og i visse arrangementer også for ledsagere og børn.

Opsigelse:
Opsigelse af medlemskab skal være skriftlig og afleveres til hovedbestyrelsen senest d. 1. i den måned, man ønsker at udtræde. Opsigelsen vil træde i kraft fra efterfølgende måned.

Fratrædelse:
Ved fratrædelse ophører medlemskabet automatisk og evt. forudindbetalt kontingent vil ikke blive tilbagebetalt ved fratrædelsen.

Ved overgang til pension eller efterløn kan medlemskabet opretholdes, såfremt der er indsendt ny indmeldelse senest seks måneder efter fratrædelsen.

Yderligere oplysninger vedr. medlemsskabet finder du på Personaleforenings hjemmeside: Medlemskab

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør